pe 9-12

19.9.2017Oulun hiippakunnan lähetysseminaari Nivalassa la 28.10.2017Lue lisää »

Johtokunnat

Diakoniatyön vastuuryhmä

Tarja Wörlin, puheenjohtaja                                                                                           jäsenet Liisa Korhonen, Maarit Silver, Raija Nurmimäki, Sisko Pirttioja, Saila Petäjistö, Marja-Leena Poutanen, Inke Saviluoto, Oiva Kankaanpää, Laura Mäkiullakko, Maila Niskanen ja Pirkko Ruuttila.

Lapsi- ja nuorisotyön vastuuryhmä

Teija Tuomi, puheenjohtaja                                                                                       jäsenet Elina Harri, Reija Aspfors, Piia-Liisa Kangasoja, Sanna Huovari, Maarit Jokitalo, Päivi Jokitalo, Jouko Peltomäki ja Armi Verronen.

Lähetystyön vastuuryhmän jäsenet

Anne Takanen, puheenjohtaja                                                                                  jäsenet Mikko Nivala, Elli Kumara, Tuula Myllykoski, Tuula Autio, Juho Nuosmaa, Elli Kalliokoski, Ritva Salonsaari ja Seija Kylmä

Musiikkityön vastuuryhmän jäsenet

Teemu Pelkonen, puheenjohtaja                                                                               jäsenet Päivi Korpi, Minna Nivala, Irmeli Blomqvist, Leena Sarjanoja, Virpi Hautala, Juhani Teirikangas ja Jari Silver.