Ke 9-12

20.10.2017Rippikoulun aloitusLue lisää »

Musiikki

musiikki.jpgSievin seurakunnassa musiikkitoiminta on melko lailla perinteistä. Kuoroja tällä hetkellä on vain yksi, kirkkokuoro. Kuorossa on parikymmentä laulajaa, ja uudet laulajat ovat lämpimästi tervetulleita mukavaan kuoroharrastukseen mukaan. Kirkkokuoro kokoontuu kerran viikossa keskiviikkoiltaisin, ja on mukana jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tapahtumissa keskimäärin kerran kuussa. Sievin seurakunnan musiikkityöstä huolehtii musiikkityön johtokunta yhdessä kanttorin kanssa, ja se toimii aktiivisesti kokoontuen useita kertoja vuodessa. Seurakunnan musiikkitoiminnan päätapahtuma on lokakuinen Hengellisen musiikin viikko, jolloin yhden viikon aikana pyritään järjestämään musiikkitapahtumia kaikenikäisille vauvasta vaariin. Myös muina aikoina järjestetään konsertteja. Esiintymässä on sekä taiteilijoita muualta että myös oman seurakunnan musiikinharrastajia. Myös jumalanpalveluksissa on mukana musiikinharrastajia mukana, palvelemassa laulaen tai soittaen.