Juhlat ja muut tapahtumat (Pyhäinpäivän lounas)

Seurakuntakoti

Lähetyslounas jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntakodilla.

Pyhäinpäivänä syttyvät kirkossa kynttilät muistoksi vuodenkierron aikana maallisen matkansa päättäneille kahdessa jumalanpalveluksessa. Tunteikasta päivää helpottamaan on kummankin jumalanpalveluksen jälkeen seurakuntakodilla mahdollisuus ruokailuun ja ulkomailla tehtävän seurakuntatyön tukemiseen. Kummassakin kattauksessa on 80 ruokailupaikkaa turvavälein. Lounaan yhteydessä arpajaiset, palkintoja voi tuoda kirppikselle, pappilaan, edeltävänä perjantaina tai ennen jumalanpalvelusta seurakuntakodille.

Menu: Karjalanpaisti, perunat, kasvisgratiini, vihersalaatti, punajuuriomenasalaatti, puolukkasurvos,
leivät ja juomat (vesi, maito, kotikalja)
jälkiruoka: marjakiisseli ja kahvi
Hinnat: aikuiset 10 e, lapset 7 - 12 v. 5 e, perhelippu 30 e, alle kouluikäiset ilmaiseksi
Tuotto käytetään seurakuntatyöhön ulkomailla.
Arvontaa (arpajaisvoittoja voi tuoda kirppikselle, pappilaan viraston aukioloaikoina tai la aamuna tai pe seurikselle)