Musiikkitilaisuus

Mies ja kitara -Ape Nieminen
Sievin kirkko

Rukous Suomen puolesta -konsertti

Ape Nieminen kitara ja laulu.

Keski-Suomesta kotoisin oleva, nykyisin Pudasjärvellä asuva, Ape Nieminen tuo toivon näköalaa korona-ajan keskelle. Hän haluaa rohkaista laulujensa kautta kuulijoita, sekä kutsua kaikkia rukoilemaan Suomen puolesta. Nieminen on koulutukseltaan kirkon nuorisotyönohjaaja, eräopas ja matkailualan lehtori. Hän on myös kouluttanut kirkon nuorisotyönohjaajia, sekä eräoppaaksi ja matkailualalle opiskelevia.

Laulamista, kitaran soittamista sekä laulujen tekemistä hän on harrastanut kauan. Youtubesta löytyy yli sata Apen laulua, joista monessa on hengellinen sisältö. Lauluista kymmenkunta kuullaan Sievin kirkossa torstaina 19.11 klo 19 Rukous Suomen puolesta -konsertissa. Yksi laulusta pohjautuu presidentti Kyösti Kallion rukoukseen Suomen puolesta.

Konserttiin on vapaa pääsy. Kolehti kerätään Sievin seurakunnan nimikkolähettien työn tukemiseen.

Muistathan hyvät hygieniakäytännöt, sekä turvavälit.

Tervetuloa.