Sievin kirkko

Jumalanpalvelus nettiradion sekä Facebook liven kautta.

Liturgina ja saarnaajana Ville Järvinen, esirukouksessa Anita Leppälä. Kanttorina Päivi Aho.

Jumalanpalvelukseen voit osallistua nettiradion (linkki etusivulla) sekä Facebook liven välityksellä. Linkin seurakunnan Facebook-sivulle löydät alempaa tältä sivulta. Liven katsominen onnistuu myös ilman Facebook-tunnuksia.

Virret: 547, 708, 194:1,4-6, 438, 930, 932

Kolehti: Kotimaanavulle. www.kotimaanapu.fi

Lahjoittamalla Kotimaanavun työhön autat kaikkein heikoimmassa asemassa olevia ihmisiä Suomessa. Lahjoituksesi ohjataan Kotimaanavun valtakunnalliseen hätäapukeräykseen, josta avustetaan seurakuntien hakemusten perusteella katastrofin tai muun yllättävän tilanteen vuoksi hätään joutuneita ihmisiä, kuten tulipalossa kotinsa menettäneitä perheitä. Apu toimitetaan perille Suomen evankelis-luterilaisten seurakuntien diakoniatyön kautta.

Lahjoita tekstiviestillä:
Lähetä viesti numeroon 16588