Earth Hour -hartaushetki

Sievin kirkko

Hartaushetki kynttilänvalossa ympäristömme puolesta

WWF:n Earth Houria, maailman suurinta ilmastotapahtumaa, vietetään jälleen maaliskuun viimeisenä lauantaina 27.3. kello 20.30-21.30. Maailmanlaajuisen tapahtuman aikana näytetään valomerkki ilmaston puolesta sammuttamalla turhat valot tunniksi, tähän kaikki voivat osallistua. Ihmiskunnalla on ratkaistavanaan kaksi itse aiheutettua suurta ympäristö­ongelmaa, ilmastonmuutos ja luonnon köyhtyminen. Niiden välillä on kohtalonyhteys: Ilmastonmuutos pahentaa luonnon ahdinkoa, ja luonnon hävittäminen lämmittää ilmakehää. Koska ongelmat liittyvät vahvasti toisiinsa, on ne myös ratkaistava yhdessä. Teema sopii hyvin kirkkomme ympäristöohjelman perusperiaatteisiin: kiitollisuus, kunnioitus, kohtuus.
Sievin seurakunta osallistuu tapahtumaan sammuttamalla valot kirkon ympäristöstä ja hiljentymällä hartaushetkeen elinympäristömme puolesta. Hartaushetkeä voit seurata nettiradion tai Facebookin välityksellä.

Sievin seurakunnan Facebook -sivulle