Pienryhmä

Seurakuntakoti

Pienryhmän kokoontumiset jatkuvat jälleen 27.1.2021 alkaen. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ole yhteydessä Villeen. Yhteystiedot löydät tämän sivun alaosasta. Noudatamme kokoontumisissa voimassa olevia rajoituksia ja turvallisuusohjeita. Käytäthän kasvomaskia.

Huom! Joka toinen viikko kokoonnumme Väentuvalla, joka toinen seurakuntakodilla.

Kiinnostaako sinua jakaa uskoa ja elämää sekä syventyä Raamattuun pienemmässä porukassa? Tule mukaan pienryhmään! Joka toinen keskiviikko pienryhmämme kokoontuu Väentuvalla näissä merkeissä.

Ei sitoutumispakkoa. Voit tulla paikalle vain katselemaan olisiko tämä toiminta sinua varten.

Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Villeen, joka koordinoi seurakuntamme pienryhmiä.