Sievin seurakunnan uutiset ja tiedotteet

Seurakunnan toiminta jatkuu pandemian keskellä

4.12.2020 16.37

Koronavirustilanne aiheuttaa rajoituksia koko Pohjois-Pohjanmaan ja Kalajokilaakson alueella.

Rajoitukset aiheuttavat seuraavia muutoksia seurakunnan toimintaan:

-Jumalanpalvelukset järjestetään nettiradion kautta. Kirkossa paikalla ovat vain tilaisuuden toteuttajat.
-Jumalanpalvelusten tavoin kaikki suuremmat kokoavat tilaisuudet, kuten konsertit, järjestetään nettiradion kautta. Seurakunnan avoimet ryhmät ja piirit ovat toistaiseksi kokoontumistauolla. Jotkin ilmoittautumiseen perustuvat max 10 hlö ryhmät voivat kokoontua hygieniaohjeistuksia noudattaen. Ajantasainen tieto järjestettävistä tilaisuuksista löytyy tapahtumakalenterista etusivulta. Viikolta 3 alkaen myös päiväkerhotoimintaa aletaan käynnistämään.
-Seurakunnan työntekijät ovat normaalisti tavoitettavissa puhelimitse. Olemme sinua varten, tarvitsit sitten keskusteluseuraa tai vaikkapa diakonia-apua.
-Järjestämme ja ideoimme hartauksia ja sisältöä nettiin. Kannattaa seurata tämän sivuston lisäksi seurakunnan Facebook-sivua ja Instagramia.
-Kirkkoherranvirasto on avoinna ainoastaan puhelimitse ja sähköpostitse. Tarvittaessa voidaan sopia myös tapaamisaika.
-Hautauksissa ja kasteissa osallistujamäärä on rajattu tällä hetkellä vain lähipiiriin. Noudatamme ohjetta, jonka mukaan yleisötilaisuuden osallistujamäärä voi olla korkeintaan kymmenen henkilöä. Kasteita järjestetään tällä hetkellä vain kirkossa.

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi. Tämän hetken tiedon mukaan 1.2.2021 asti. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme muutoksista tilanteeseen.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Ville Järvinen (ville.jarvinen@evl.fi, 050 3427636)