Virkatodistus ja sukuselvitys

Virkatodistukset tilataan Oulun aluekeskusrekisteristä p. 08 3161 303 ma-pe klo 9-16. Suosittelemme virkatodistusten tilaamista verkkolomakkeellaLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Virkatodistusta tarvitaan mm. perunkirjoituksessa ja perinnönjaossa. Virkatodistus on maksullinen. Virkatodistuksen tietosisältö määräytyy todistuksen käyttötarkoituksen mukaan (henkilötiedot, avioliittotiedot, tiedot lapsista tai vanhemmista).

Tutkimustarkoituksiin käytettäviä sukuselvityksiä on mahdollista tilata seuraavasti:

  • Täytä sukututkimuksen tilauslomakeLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja lähetä se osoitteeseen: keskusrekisteri.oulu@evl.fi tai Oulun seurakuntayhtymä, aluekeskusrekisteri, PL 122, 90101 Oulu.  Huom! Lomake on tallennettava ensin omalle koneelle, jotta siihen voi kirjoittaa ja tallentaa tietoja. Sen jälkeen lomakkeen voi lähettää edelleen sähköpostin liitetiedostona tai kirjeellä. Jos lähetät lomakkeen sähköpostilla, älä kirjaa siihen tietosuojasyistä henkilötunnusta.
  • Jättämällä tilauksen paikan päällä aluekeskusrekisterissä (Isokatu 17, Oulu) tai Sievin seurakunnan kirkkoherranvirastoon.

Hinnat

Virkatodistusten hinnat ovat muuttuneet 1.1.2020 alkaen:
Virkatodistuksen hinta 9 e sisältää yhden henkilön tiedot ja 30 e laajempi (sisältää mm. vanhemmat +lapset+muutot) + toimitusmaksu 5,50 e. Yksittäisen henkilön oman seurakunnan ns. elää-todistus maksaa myös 9 e.

Sukuselvitysten hinnat ovat muuttuneet 1.1.2020 alkaen: 
Perusmaksu on 45 e.  Mikäli todistuksen laatimisesta aiheutuu työtä enemmän kuin 30 min, veloitetaan lisämaksu 20 e jokaiselta alkavalta 30 minuutilta. Toimitusmaksu postitse on 5,50 e. Vanhojen sukuselvitysten kopiot 9 e/sivu + toimitusmaksu 5,50 e.