Vapaaehtoistyö Sievin seurakunnassa

Sievin seurakunnassa on monenlaista tekemistä vapaaehtoisille. Tule rohkeasti mukaan!

Vapaaehtoistehtäviä

Vapaaehtoiseksi jumalanpalveluksiin. Lue lisää seurakunnan jumalanpalveluksista.

Haluatko tulla vapaaehtoiseksi Kirppis-Kyläkammarille? Nyt on avoinna vain Kirppis, mutta toivottavasti voimme jatkaa myös kyläkammarin toimintaa ja juoda yhdessä kahvit ja vaihtaa kuulumisia. Kirppis on avoinna ti– to klo 10–14 ja vuoroja voi ottaa oman. Palvelutehtävässä voi olla pareittain. Kyselyihin vastaa diakonissa Kaarina Torvi puh. 040 563 8418.

Kirkon Palvelevan Puhelimen päivystäjäksi tai ystäväksi yksinäiselle. Lisätietoja Varttuneen väen sivulta. Kyselyihin vastaa diakonissa Kaarina Torvi puh. 040 563 8418.

Diakonian ja lähetyksen vastuuryhmän ohella tarvitsemme vapaaehtoisia keittiölle, kun järjestetään pyhäinpäivän lounasta, Yksinasuvien jouluruokaa, Yhteisvastuutempauksia ja joulun alla leivomme yksinäisille. Kyselyihin vastaa diakonissa Kaarina Torvi puh. 040 563 8418.

Kesäisin pyörivä kesäkahvilatoiminta lähetyskahvilassa odottaa myös sinua. Juhannusviikolla on mahdollisuus osallistua perinteikkään juhannusheran keittoon ja myyntiin.  Kyselyihin vastaa ja ideoita vastaanottaa lähetysDiVa Piia Kallio, p. 044-7325309

Aina voi kysyä mahdollisesta vapaaehtoisesta diakonian tehtävästä, johon on lahjoja tai kutsumusta. Kyselyihin vastaa diakonissa Kaarina Torvi p 040 5638418