Diakonian kerhot ja vapaaehtoistyö

Diakonian kerhot ovat avoimia kaikille. Tule tutustumaan toimintaamme ja saamaan uusia ystäviä ja mukavaa tekemistä. 

Seurakunnassa on paljon tilaa myös erilaisille lahjoille ja auttaville käsille. Jos vapaaehtoistyö seurakunnassa kiinnostaa, ota yhteyttä seurakunnan työntekijään ja kysy lisää. Lisätietoa löydät myös täältä: Vapaaehtoistyö Sievin seurakunnassa - Sievin seurakunta

Kerhot ja ryhmät

Neulekerho kokoontuu Lusiinassa (Kallentie 2) maanantaisin klo12-14. Kerhoon voi tulla ilman kudinta tai kutimen kanssa tapaamaan toisia ihmisiä. Kerhon lomassa on hartaus ja kahvittelua.

 

Varttuneen väen kerhot kokoontuvat noin kerran kuukaudessa klo13-14:30. Ohjelmassa hartaus, kahvittelua ja mukavaa yhdessä oloa. Tule rohkeasti mukaan! Kerhopäivät ovat tiistai Sievin asemakylällä Sievin Lylyn talossa (Korhosenkatu 4) ja torstai Sievin kirkonkylällä Väentuvalla (Kirkkotie 7). 

 

Hyvän mielen kahvit Turvalan kerhohuoneella (Turvalantie 16A) noin kerran kuukaudessa keskiviikkona klo10-11:30.  Olitpa eläkeläinen, työtön tai muuten vain kotona vapaapäivää viettämässä, olet tervetullut mukaan Hyvän mielen kahveille. Kahvien äärellä voit vaihtaa kuulumisia toisten kanssa. Luemme kahvin lomassa myös pienen hartaustekstin tai "Päivän sanan". Tervetuloa!

 

Kyläkammari-Kirppis on auki ti–to klo 10–14. Vapaaehtoiset vastuuhenkilöt auttavat ostosten teossa ja samalla voi myös jutella kuulumisia. Kirppiksellä myydään lahjoituksena tullutta vaatetta ja tavaraa diakoniatyön hyväksi. Kirppikselle otetaan vastaan hyväkuntoista vaatetta ja tavaraa sopimuksen mukaan - sähkölaitteita tai suuria tavaroita emme voi ottaa vastaan.  


 

Katso diakonian tapahtumat ja kerhot Apua ja tukea -sivulta ja tule mukaan!

 

 

 

 

Vanhempia miehiä ottamassa kahvia
Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio

Ota yhteyttä

diakonissa
Kirkkotie 7
85410 Sievi

virkavapaalla 10.1.-11.8.2024