Varttunut väki

Diakonian kerhot ovat avoimia kaikille. Tule tutustumaan toimintaamme ja saamaan uusia ystäviä ja mukavaa tekemistä. 

Seurakunnassa on paljon tilaa myös erilaisille lahjoille ja auttaville käsille. Kiinnostaisiko sinua tulla ystäväksi tai Palvelevan puhelimen päivystäväksi? 

Kerhot ja ryhmät

Varttuneen väen kerhot kokoontuvat yleensä kolmen viikon välein tiistaisin klo 12 Sievin asemalla Erkan talossa (Korhosenkatu 19), keskiviikkoisin klo 12 Vanhallakirkolla (Turvalantie 12 as 1) ja torstaisin klo 12 Sievin kirkonkylällä Väentuvalla (Kirkkotie 7). Ohjelmassa hartaus, kahvit ja mukavaa tekemistä yhdessä. Tule rohkeasti mukaan ja tuo ystäväsikin! 

Kyläkammari-Kirppis on auki ti–to klo 10–14. Vapaaehtoiset vastuuhenkilöt auttavat ostosten teossa ja samalla voi myös jutella kuulumisia. Kirppikselle otetaan vastaan tavaraa sopimuksen mukaan. 

Neulekerho kokoontuu Kirppis-Kyläkammarin tiloissa maanantaisin klo 11–13. Kerhoon voi tulla ilman kudinta tai kutimen kanssa tapaamaan toisia ihmisiä. Kerhon lomassa on hartaus ja kahvittelua.
 

Katso diakonian tapahtumat ja kerhot Apua ja tukea -sivulta ja tule mukaan!

Vapaaehtoiseksi Ystävätoimintaan

Seurakunnan ystävätoiminnan kautta moni yksinäinen on saanut lähelle kuuntelijan ja lähimmäisen. Ystävä käy tapaamassa yksinäisiä, eri-ikäisiä ihmisiä tarjoten juttuseuraa ja kuunteluapua. Kiinnostaako sinua lähteä mukaan Ystävätoimintaan? Ota yhteys diakoniatyöntekijään.

 

 

 

Vanhempia miehiä ottamassa kahvia
Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio