Diakonian kerhot ja vapaaehtoistyö

Diakonian kerhot ovat avoimia kaikille. Tule tutustumaan toimintaamme ja saamaan uusia ystäviä ja mukavaa tekemistä.

Seurakunnassa on paljon tilaa myös erilaisille lahjoille ja auttaville käsille. Kiinnostaisiko sinua tulla ystäväksi tai Palvelevan puhelimen päivystäväksi?

Kerhot ja ryhmät

Neulekerho kokoontuu Väentuvalla maanantaisin klo 12:30-14:30. Kerhoon voi tulla ilman kudinta tai kutimen kanssa tapaamaan toisia ihmisiä. Kerhon lomassa on hartaus ja kahvittelua.

Varttuneen väen kerhot kokoontuvat noin kolmen viikon välein klo12-13:30. Ohjelmassa hartaus, kahvittelua ja mukavaa yhdessä oloa. Tule rohkeasti mukaan! Kerhopäivät ovat tiistai Sievin asemalla Erkan talossa (Korhosenkatu 19), keskiviikko Vanhakirkolla (Turvalantie 16A) ja torstai Sievin kirkonkylällä Väentuvalla (Kirkkotie 7).

Kyläkammari-Kirppis on auki ti–to klo 10–14. Vapaaehtoiset vastuuhenkilöt auttavat ostosten teossa ja samalla voi myös jutella kuulumisia. Kirppikselle otetaan vastaan tavaraa sopimuksen mukaan.

Katso diakonian tapahtumat ja kerhot Apua ja tukea -sivulta ja tule mukaan!

Vapaaehtoiseksi Ystävätoimintaan

Seurakunnan ystävätoiminnan kautta moni yksinäinen on saanut lähelle kuuntelijan ja lähimmäisen. Ystävä käy tapaamassa yksinäisiä, eri-ikäisiä ihmisiä tarjoten juttuseuraa ja kuunteluapua. Kiinnostaako sinua lähteä mukaan Ystävätoimintaan? Ota yhteys diakoniatyöntekijään.

Vanhempia miehiä ottamassa kahvia
Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio