Tutki uskoa

Usko Jumalaan on turvallista luottamusta siihen, että ihmisen elämä ei ole pelkästään omien käsien varassa. Vaikka seurakuntaelämä on yhteisöllistä, usko itsessään on henkilökohtainen, sisäinen asia. Jokainen voi lähestyä Jumalaa niillä tavoilla, jotka ovat itselle läheisiä. Joku tahtoo tulla jumalanpalvelukseen tai kokoontua seurakunnan ryhmässä, toinen tuntee pyhän läsnäolon luonnossa tai yksinäisyydessä.

Tälle sivulle on koottu erilaisia linkkejä avuksi uskon tutkimiseen. Pääset tältä sivulta kuuntelemaan myös jumalanpalveusta nettiradion kautta.

Nettiradio

Voit kuunnella jumalanpalvelusta verkossa. Linkin takaa löytyy myös usean muun kirkon nettiradiosoittimet. Pääsääntöisesti jumalanpalvelus pidetään Sievin kirkossa sunnuntaisin klo 10. Pääset nettiradioon alla olevasta linkistä:

Nettiradioon

Mikäli esim. työntekijöiden sairastumisen vuoksi jumalanpalvelusta ei voida toimittaa Sievin kirkossa, voit valita kuunneltavaksi jonkun muun seurakunnan jumalanpalveluksen.

Linkkejä avuksi uskon tutkimiseen

Uskon juuret - Tunnustukset ja kirjat Mihin uskomme Mitä Raamatusta löytyy? Etsi hakusanalla Oikeudenmukaisuus & vastuullisuus – Kirkon etiikkaa Aamenesta Öylättiin – kirkon ja uskon sanasto Ekumenia – kristittyjen yhteyttä Uskontojen kohtaaminen & dialogi
Kämmenet pitelevät vettä
Kuva: Kirkon kuvapankki / Juuso Westerlund