Väentupa

Kirkkotie 7 , 85410 Sievi

Avoinna kerhojen aikana.

Keltainen Väentuvan rakennus kesäpäivänä

Väentupa sijaitsee samassa pihapiirissä pappilan eli kirkkoherranviraston kanssa.

Väentuvalla toimivat seurakunnan päiväkerho ja perhekerho. Lisäksi siellä kokoontuu myös partiolippukunta Sievin Samoojat.

Tuvalla voidaan järjestää myös pienimuotoisia perhejuhlia, kuten syntymäpäiviä, kastetilaisuuksia ja hääjuhlia. Henkilömäärä on enintään 30 henkilöä. Kahvitilaisuuksiin on käytettävissä perusastiasto.

Pappilan pihapiirin rakennusryhmä rakennettiin samaan aikaan kirkon kanssa. Puinen päärakennus valmistui vuonna 1863 (M. Karjalahti), Väentupa ja puotihuoneet vuonna 1864.

Parkkipaikka on tien toisella puolella.

Lastenhoitohuone

Kirkkotie 7, 85410 Sievi

Kirkkotie 7, 85410 Sievi

Pienryhmä

Pienryhmän kokoontumiset jatkuvat jälleen 27.1.2021 alkaen. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ole yhteydessä Villeen. Yhteystiedot löydät tämän sivun alaosasta. Noudatamme kokoontumisissa voimassa olevia rajoituksia ja turvallisuusohjeita. Käytäthän kasvomaskia.