Sievin seurakunnan uutiset ja tiedotteet

Kesätöitä tarjolla nuorille

21.4.2021 09.57

Sievin seurakunta tarjoaa nuorille (vuonna 2006 syntyneille ja sitä vanhemmille) kesätöitä. Kesätyö on pääsääntöisesti ulkotyötä sijoittuen hautausmaille. Uutisen yhteydessä linkki hakulomakkeeseen.

Sievin seurakunta tarjoaa nuorille (vuonna 2006 syntyneille ja sitä vanhemmille) kesätöitä. Työn kesto on 1 kk Kesätyö on pääsääntöisesti ulkotyötä sijoittuen hautausmaille. Työ sisältää hautausmaa - alueiden siistimistä (ruohonleikkuu ja haravointi), hautojen hoitoa (kastelu ja kitkeminen, kesäkuussa kukkien myös istutustyötä). Sadepäiville järjestetään siivoustyötä sisällä.

Hakuaika päättyy pe 14.5.2021 klo 16.00

Kyselyt p. 040 077 5411/ Johanna

Hakulomakkeen linkki alla. Paperisia lomakkeita saat kirkkoherranvirastosta tai koulupäivystyksestä. Lomakkeet palautetaan kirkkoherranvirastoon tai seurakunnan postilaatikkoon (sijaitsee kirkkoherranviraston edustalla).